Informatie researchED Nederland 2021 – fysiek

We kijken er naar uit om iedereen op zaterdag te zien voor wat een fascinerende dag belooft te worden over onderwijsonderzoek en de lespraktijk in Nederland. We hebben een schitterende line-up van sprekers en sessies, en we zijn ze enorm dankbaar dat ze bereid zijn een bijdrage te leveren aan de dag.

Op deze pagina kunt u alle praktische informatie vinden voor de 5e Nederlandse editie van researchED.

De knoppen links laten alle onderwerpen zien.

Piet van der Ploeg over een uiterst actuele kwestie: hoe de ⁦@onderwijsinsp⁩ omgaat met #burgerschap. Momenteel krijgen veel scholen herstelopdrachten, terwijl de gronden daarvoor onduidelijk zijn #rEDNL21

AFTERMOVIE - researchED Nederland 2021

Wij hebben er ontzettend van genoten, hopelijk jullie ook!

Ben jij de volgende keer erbij?

#rEDNL21

Volgens mij heb ik #rEDNL21 nu uit....vanochtend @Lstap1,@AlexSteenbreker ,@VerbrugghenGert ,@NaomiTekst en @P_A_Kirschner teruggekeken. Is er nog een briljante sessie die ik verder moet kijken? Heb Marita, SODA, Jelle Jolles, die over het mbo, meer meesters etc al gezien.

Op #rednl21 @researchED_NL zei @Lstap1 dat iedere stichting verplicht een eigen academie zou moeten hebben, waar leraren kunnen professionaliseren. Haar stichting @FloresOnderwijs heeft er eentje. We vroegen er recent naar bij onze deelnemers.

Ok, even een kritische noot hoor. Ik kijk een sessie terug van #rEDNL21 en ben erg verbaasd over het redeneren over wat er op scholen wel en niet gebeurt, aannames over wat leraren wel of niet zouden vinden etc.

Een podcast over ResearchED van @rkneyber en @valentinadevid, waarin wij ook iets mochten zeggen 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=WScY2N46J64
#rednl21

Ben je de presentaties van #rEDNL21 aan het terugkijken? @mathpaul gebruikt resultaten van Teacher Tapp in zijn presentatie!

Elke dag 3 vragen, 3 resultaten en een tip.
Download de app, en nodig je collega’s uit dat ook te doen.

http://onelink.to/e45x2q

Preview kijken van ons nw kennisbundel 'Leer ze #rekenen PO'. Met je @researchED_NL ticket kan dat nog tot 1 oktober (share the secret... @sanderdankelman ) #rednl21 https://events.researched.eu/streams/DPWdDWAV#pres27

Ook de sessie van @P_A_Kirschner en @timsurma geeft weer inzichten. Veel gebruik ik al, maar kan hier en daar verbeteren! Weet nu ook dat de chihuahua van Paul, ‘Bubbles’ heet! @researchED_NL #rEDNL21

Load More...

Coronatest bij aankomst

Het adres is: Henri Nouwenstraat 8 3863 HV te Nijkerk. Er is voldoende plek om de auto’s en fietsen te parkeren. Onze parkeerwachters wijzen jou graag de weg.

We vragen iedereen om een coronatest af te nemen. Indien je met de auto komt kan je een test ophalen bij één van de corona pick-up points. Zie hiervoor de plattegrond. De uitslag van deze test is te zien binnen 30 minuten. Tot die tijd zul je dus in de auto of in de tent moeten wachten op de uitslag. Voor diegene die met OV of op een andere wijze komen, staat er een tent klaar waar de test uitgevoerd kan worden. Let op: dit is een zelftest. Bij deze test zit een duidelijke instructie.

Zodra je de ‘negatieve’ testuitslag hebt ben je van harte welkom.
Bij binnenkomst ligt er een goodiebag voor je klaar.

Registratie, Opening, Keynote

De deuren gaan open om 08.45 uur. Hier heb je de tijd om je te testen, een programmaboekje op te halen en een bakje koffie of thee te nuttigen voordat de dag echt begint. Het programma begint om 09.45 uur in de Aula met een welkomstwoord van Jan Tishauser en de Meesters met Dromen, aansluitend is de keynote van Pedro De Bruyckere ‘Bijna alles wat je moet weten over psychologie?’.

Mocht je later komen of niet aanwezig kunnen zijn bij de opening is het mogelijk om later aan te schuiven. Houd er rekening mee dat het resultaat van de corona zelftest ongeveer 30 minuten duurt.

Henri Nouwenstraat 8, 3863 HV Nijkerk

Hoe de dag werkt

Gedurende de dag kan je 8 sessies van 40 minuten volgen. Elke sessie kan je kiezen tussen 5 onderwerpen van verschillende sprekers. De keuze naar welke sessie je gaat is geheel aan jezelf. Op deze manier kun je je eigen leerzame dag samenstellen. De plekken tijdens de sessies zijn beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Om de coronamaatregelen voldoende in acht te nemen, willen we iedereen vragen om zoveel mogelijk afstand te houden en een mondkapje te dragen wanneer je je verplaatst. Door middel van markeringen geven we ook een route aan binnen de school en zijn er voldoende mogelijkheden om de handen te desinfecteren.

Tussen iedere sessie zit 10 minuten. Zorg en dan ook voor dat je tijdig bij het lokaal aanwezig bent zodat we op tijd kunnen beginnen. Ieder lokaal heeft een maximaal aantal plekken. Het aantal staat vermeld op het programma en vol = vol.

We merken dat mensen bijna altijd in de sessies terecht komen die ze willen. Kom vroeg naar het lokaal als je een ‘must-see’ hebt! Het is handig om van tevoren alternatieve keuzes te maken en die achter de hand te hebben.

Tijdschema researchED Nederland 2021
Tijdschema researchED Nederland 2021

Tijdwaarneming

We vragen sprekers en aanwezigen zichzelf te reguleren, wat betekent dat ze op de tijd moeten letten. Ga vlot van sessie naar sessie en begin en eindig op de tijdstippen in het tijdschema om te voorkomen dat sessies uitlopen en volgende sessies te laat starten. Onze ervaring is dat mensen in het onderwijs over het algemeen goed zijn in het luisteren naar een hypothetische zoemer …

Actief op Twitter?

Gebruik hashtag #rEDNL21

Parkeren

Er zijn speciale plekken aangewezen om te parkeren, op onderstaande plattegrond zijn deze aangegeven.

Daarnaast willen we je vragen de aanwijzingen van de parkeerwachters op te volgen.

Openbaar vervoer

Corlaer College is goed te bereiken met openbaar vervoer. U kunt uitstappen bij Bushalte Corlaer College, Nijkerk.

Amersfoort Centraal station –> Corlaer College

Of

Nijkerk Station – Corlaer College

Plan van te voren uw reis op 9292ov

Klik hier om naar 9292ov te gaan.

Amersfoort –> Corlaer College

Klik hier om naar 9292ov te gaan.

Station Nijkerk –> Corlaer College

Klik hier om naar 9292.nl te gaan.

Plattegrond

Let op! Corlaer is een split-level gebouw.

Laag 0-1

De hoofdingang is op laag 1.


Laag 2-3

Domein 4 vind u op laag 3.

Lunch

Om 12:30 uur is er een halfuur de mogelijkheid om te lunchen. Indien je een lunchpakket hebt besteld bij de aanschaf van een ticket, dan kan je deze ophalen in het VMBO-gebouw. Dit is een kleine 1,5 minuut lopen van het hoofdgebouw deze dag.

Voor de bezoekers die hun allergieën hebben doorgegeven, hebben we een aangepast lunchpakket. Wil je nog een lunchpakket bestellen? Dat kan door hier te klikken!

Breng voor de zekerheid je lunchbewijs mee (op papier of digitaal). Er zal duidelijk aangegeven zijn welke lunch waar opgehaald kan worden. De lunch wordt geserveerd in lunchzakjes.

Nadat de lunch voorbij is willen we je vriendelijk verzoeken om je lege zakje weg te gooien. Zo kunnen we de school samen zo schoon mogelijk houden.

Middagpauze

In de middagpauze zal er koffie en thee geschonken worden. Zie de plattegrond hieronder waar dat zal zijn.

Afsluiting

Na de laatste sessie is er een algemene afsluiting door Jan Tishauser. Deze kan gevolgd worden vanuit één van de lokalen. Aansluitend wordt er nog een talkshow gegeven door de ‘Meesters met Dromen’ in de aula.

Roken

Het gebouw en het terrein zijn rookvrij.