de researchED Nederland Podcast afl. 37

met Iliass El Hadioui

02/03/2023

Audioversie:

In deze podcast

#37 Iliass el Hadioui: over Ontwikkelkracht en de plek van de Transformatieve school in dit meerjarenplan om onderwijskwaliteit een flinke duw in de rug te geven. Wat is hierbij van belang, waar liggen de kansen en wat zijn de grootste uitdagingen? Van Teacher Efficacy via Collective Teacher Efficacy uiteindelijk naar Student Efficacy, hoe krijg je dat op je school samen voor elkaar. Uiteraard ook vooruitblik naar de sessie van Iliass op 11 maart en een vervolgsessie die zijn collega Hind Mahrach verzorgt over het ‘Hoe dan?’ voor scholen en leraren.

Tishauser Tip

De meerwaarde van thuistalen in het (tweetalig) primair onderwijs – Emmi Stuij – researchED Nederland 2023
De meerwaarde van thuistalen in het (tweetalig) primair onderwijs
Ontwikkelkracht – Jeanne van Loon, Arjan van der Meij – researchED Nederland 2023
Ontwikkelkracht
EDI bij NT2: zo betrek je nieuwkomers d’r bij
EDI bij NT2: zo betrek je nieuwkomers d’r bij