18 juni 2022

Programma 18 juni 2022

researchED Nederland, hét congres waar

onderwijsonderzoek en onderwijspraktijk

onderwijsonderzoek en onderwijspraktijk

bij elkaar komen

researchED Nederland 2022

  • za. 18 juni 2022

  • Corlaer College, Nijkerk

Hét onderwijsfeestje van het jaar!

Op 18 juni is het weer zo ver: het leukste en leerzaamste evidence-informed onderwijsfeestje van het jaar. We strijken wederom neer in Nijkerk voor een nieuwe editie van researchED Nederland. We zijn al druk bezig om een programma samen te stellen waar onderwijsonderzoek en onderwijspraktijk bij elkaar komen, simpelweg omdat dat wat ons betreft de meest kansrijke manier is om onderwijs zo goed mogelijk te maken. Grote onderwijsnamen en aanstormend talent, uit binnen- en buitenland, met de praktijkklei aan de voeten en met de neus diep in relevant onderwijsonderzoek, wij gaan ervoor zorgen dat dit allemaal terug te vinden zal zijn in de line-up.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om updates te krijgen over researchED-evenementen.

GEGEVENS
  • Datum: 18 juni 2022

  • Tijd: 9:30 – 17:00 uur

0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec
LOCATIE
  • Corlaer College
    Henri Nouwenstraat 8
    3863 HV Nijkerk

  • ook online te volgen

SNEL NAAR…
0
SPREKERS
0
SESSIES
0
BEZOEKERS

Grote onderwijsnamen & aanstormend talent

Tijdens researchED kom je gevestigde namen tegen die hun laatste inzichten delen en daar graag met leraren over in gesprek gaan. We bieden ook kansen aan jonge onderzoekers die relevant onderzoek komen delen + leraren!

Maak alvast kennis met het programma en de sprekers

Het complete programma inclusief het tijdschema wordt enkele weken voor het congres bekend, maar je kunt nu alvast kennis maken met meer dan 90 sprekers die er zeker bij zijn. Bekijk hier de bio’s + info over sessies, Bekijk hier de korte previews waarin de sprekers vertellen waar hun lezing/workshop over gaat.

Ben je er fysiek bij, of doe je liever mee vanuit je luie stoel?

Zolang de kaarten nog beschikbaar zijn, kun je samen met 500+ collega’s het congres fysiek meemaken. Tijdens het congres kun je een praatje maken met die spreker die je zo goed vond of die enthousiaste collega die je via Twitter of LinkedIn hebt ontmoet. 

Geen zin om te reizen of doe je gewoon liever mee vanachter je bureau of luie stoel? Koop dan een online ticket, de meeste sessies zijn online te volgen. Je kunt vragen stellen via de chat met moderatie van het Lerarencollectief. Voor zowel de fysieke bezoeker als de online bezoeker geldt dat de het grootste gedeelte van de opgenomen sessies achteraf terug te kijken zijn. 

Professionaliseringskit

Hanteer een stap-voor-stap-strategie waarbij je pas een volgende stap zet, als de eerdere stap is bevallen en een routine is geworden voor zowel jou als de leerlingen.

De materialen in de professionaliseringskit kunnen je ondersteunen bij het verbeteren van je lespraktijk aan de hand van de researchED-sessies. 

Wat vinden (online) bezoekers?

researchED Nederland Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van researchED-evenementen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.