De researchED Nederland Podcast afl. 11 – Erik Meester

6 oktober 2021

Audioversie:

In deze aflevering

Erik Meester: In deze aflevering is Erik Meester onze gast. Op 23 oktober verzorgt hij een researchED-sessie in Mechelen over curriculumontwikkeling in het primair onderwijs, oftewel het lager onderwijs in Vlaanderen. Welke dimensies komen er kijken bij curriculumontwikkeling en hoe kijkt Erik aan tegen actuele curriculum- en eindtermendiscussies in Vlaanderen en Nederland. Mocht je na deze podcast meer over dit onderwerp willen weten, kom dan op 23 oktober naar de eerste editie van researchED in België en schaf Erik’s boek ‘Wetenswaardig’ aan.

Tishauser Tip

Martin RobinsonThe Art of Curriculum Design

Erik MeesterCurriculumontwikkeling voor Primair Onderwijs

Paul Kirschner, Daniel Muijs, Tim Surma, Kristel Vanhoyweghen, Gino Camp, Dominique Sluijsmans Wijze Lessen

Meer weten over researchED België? Klik hier.

Wil je naar meer podcasts luisteren? Klik hier.