de researchED Nederland Podcast afl. 11

met Erik Meester

06/10/2021

Audioversie:

In deze podcast

Erik Meester: In deze aflevering is Erik Meester onze gast. Op 23 oktober verzorgt hij een researchED-sessie in Mechelen over curriculumontwikkeling in het primair onderwijs, oftewel het lager onderwijs in Vlaanderen. Welke dimensies komen er kijken bij curriculumontwikkeling en hoe kijkt Erik aan tegen actuele curriculum- en eindtermendiscussies in Vlaanderen en Nederland. Mocht je na deze podcast meer over dit onderwerp willen weten, kom dan op 23 oktober naar de eerste editie van researchED in België en schaf Erik’s boek ‘Wetenswaardig’ aan.

Tishauser Tip

Martin Robinson – The Art of Curriculum Design

Erik Meester – Curriculumontwikkeling voor Primair Onderwijs

Paul KirschnerDaniel MuijsTim SurmaKristel VanhoyweghenGino CampDominique Sluijsmans – Wijze Lessen