Praktische informatie researchED Nederland 2022

Introductie

We kijken er naar uit om iedereen op zaterdag te ontmoeten. Het belooft een fascinerende dag te worden over onderwijsonderzoek en de lespraktijk in Nederland. We hebben een schitterende line-up van sprekers en sessies, en we zijn ze enorm dankbaar dat ze bereid zijn een bijdrage te leveren aan de dag.

Op deze pagina kunt u alle praktische informatie vinden over de 7e Nederlandse editie van researchED.

Hoe kom ik er?

Parkeren

Er zijn speciale plekken aangewezen om te parkeren, op onderstaande plattegrond zijn deze aangegeven.

  • Corlaer College; Henri Nouwenstraat 8
  • Orthodontist Nijkerk en Kinderdagopvang bzzonder; Van Siburgstraat 18B
  • Alfa Accountants en Adviseurs; Van Siburgstraat 2,
  • Hersteld Hervormde Gemeente; Henri Nouwenstraat 14
  • Relitech; Van Siburgstraat 34
  • Mbv Management; Ds, Dominee Kuyperstraat 14t

Daarnaast willen we je vragen de aanwijzingen van de parkeerwachters op te volgen.

Openbaar vervoer

Door werkzaamheden rijden er geen treinen tussen Amersfoort en Nijkerk op 18 juni. researchED is daarmee voor OV-reizigers moeilijker te bereiken.

We raden jullie aan om te carpoolen met collega’s.

Hoe werkt de dag?

Registratie & Opening

De deuren gaan open om 08.45 uur. Hierna heb je tijd om je te registreren, een programmaboekje en goodiebag op te halen en een kopje koffie of thee te nuttigen voordat de dag echt begint. Het programma begint om 09.30 uur met een welkomstwoord van Jan van de Ven.

LET OP! De opening van het evenement wordt gespreid over twee gebouwen: in de aula van het Corlaer College en in de aula van het Corlaer College vmbo-gebouw.

Adres Corlaer College:

Henri Nouwenstraat 8, 3863 HV Nijkerk

Hieronder vind je de looproutes tussen Corlaer College en Corlaer College vmbo. Dit is een kleine 1,5 minuut lopen.

De sessies

Gedurende de dag kan je naar zeven sessies van elk 40 minuten. Elke sessie kan je kiezen tussen negen of tien onderwerpen van verschillende sprekers. De keuze naar welke sessie je gaat is geheel aan jezelf. Op deze manier kun je je eigen leerzame dag samenstellen.

De plekken tijdens de sessies zijn beschikbaar op basis van “wie het eerst komt, het eerst maalt”.

We merken dat mensen bijna altijd in hun gewenste sessies terecht komen. Kom vroeg naar het lokaal als je een ‘must-see’ hebt! Het is handig om van tevoren alternatieve keuzes te maken en die achter de hand te hebben.

Tijdschema downloaden:

Tijdwaarneming

We vragen sprekers en aanwezigen zichzelf te reguleren, wat betekent dat ze op de tijd moeten letten. Ga vlot van sessie naar sessie en begin en eindig op de tijdstippen in het tijdschema om te voorkomen dat sessies uitlopen en volgende sessies te laat starten. Onze ervaring is dat mensen in het onderwijs over het algemeen goed zijn in het luisteren naar een hypothetische zoemer …

Actief op Twitter?

Gebruik hashtag #rEDNL22

Plattegrond Corlaer College

Laag 0-1

De hoofdingang is op laag 1.

Laag 2-3

Domein 4 vindt u op laag 3.

Het Meet-up point vindt u op laag 3 in Domein 5.

De infomarkt is op laag 2.

Laag 4

Het stiltedomein en domein 3 bevinden zich op laag 4.

Lunch

De lunch zal plaatsvinden in het vmbo-gebouw. Dit is een kleine 1,5 minuut lopen.

Op je naambadge is terug te zien wat voor lunch je hebt besteld (als je dat hebt gedaan). Breng voor de zekerheid je lunchbewijs mee (op papier of digitaal). Er zal duidelijk aangegeven zijn welke lunch waar opgehaald kan worden. De lunch wordt geserveerd in lunchzakjes en een drankje kan je ophalen bij de desbetreffende tafels.

Nadat de lunch voorbij is willen we je vriendelijk verzoeken om je lege zakje weg te gooien. Zo kunnen we de school samen zo schoon mogelijk houden.

Meetup point

Wil je met iemand afspreken tijdens het evenement, maar niet elkaar hoeven zoeken tussen 600 mensen? Tweet dan naar elkaar dat je naar het Twitter- meetup-point komt. Hier is genoeg ruimte om te netwerken, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen. Gebruik hiervoor ook de #MeetUprED22

Rookbeleid

Het gebouw en het terrein zijn rookvrij.