Het Onderwijscongres

researchED & Veluwse Onderwijsgroep

Op donderdag 29 september 2022 organiseert de Veluwse Onderwijsgroep voor de derde keer een onderwijscongres. Dit jaar doen ze dit in samenwerking met researchED Nederland.

Het doel is om met elkaar inspiratie op te doen en nieuwe inzichten te krijgen waarmee de mensen van de Veluwse Onderwijsgroep meteen aan de slag kunnen gaan. Het congres is voor alle leerkrachten van vo en po samen en vindt plaats op De Heemgaard in Apeldoorn.

Op het congres zullen meer dan 25 verschillende sprekers in drie rondes hun inzichten delen. Naast externe sprekers zullen ook medewerkers van de Veluwse Onderwijsgroep op het podium staan. Ze zijn trots op hun innovaties en best practices en vinden het belangrijk om deze te delen. Zo leert men met en van elkaar en maken ze samen meer waarde.

Thomas More Hogeschool
GEGEVENS
  • Datum: 29 september 2022

  • Tijd: 13.00u – 17.00u

LOCATIE
  • Online te volgen

  • De Heemgaard in Apeldoorn

VOOR WIE?

Het event wordt speciaal georganiseerd voor collega’s en partners van de Veluwse Onderwijsgroep. Jij kan het event online bijwonen via onze online streams. Ben je onderdeel van de Veluwse Onderwijsgroep? Meld je dan hier aan:

Thema’s

Alle sessie zijn ingedeeld in vier thema’s, namelijk

Kansengelijkheid

Innovatie in het onderwijs

Effectieve didactische interventies

Professionalisering

Previews