FAQ

De aanmeldingen voor Het Onderwijscongres op 29 september op De Heemgaard in Apeldoorn lopen binnen. Maar waarom moet je je aanmelden? En zijn er wel genoeg plekken beschikbaar? Hieronder een antwoord op de meest gestelde vragen:

Jazeker! Voor collega’s is er voldoende plek om het event fysiek bij te wonen. Externen kunnen het congres grotendeels online bijwonen.

Collega’s VOG: klik hier om aan te melden

Externen: klik hier om een online ticket te kopen

Voor velen is het onderwijscongres verplicht, maar dit geldt niet voor iedereen. Het aanmelden helpt ons om inzicht te krijgen in een aantal praktische zaken als catering, stoelen, vervoer, etc. Ook ontvang je voor het congres jouw eigen badge. Deze ontvang je op jouw eigen school. Hoe eerder je jezelf aanmeldt, hoe makkelijker je het ons als organisatie maakt!
Inschrijven voor sessies is niet nodig. Het is de bedoeling dat bezoekers zich op de dag verdelen over de verschillende sessies.
Onderwijsondersteunend personeel en collega’s van het servicebureau zijn ook van harte welkom! De sessies zijn gericht op het primaire proces: onderwijs geven. Het programma kan daarom minder relevant zijn. Wil je erbij zijn? Overleg dit even met je team/leidinggevende.

We starten direct met het inhoudelijke programma. Er wordt geen lunch aangeboden. Tip: Kom met een volle maag naar het congres!

We sluiten het congres af met een borrel en hapjes! Om 17u start de borrel en we verwachten dat de meesten om 18.30 uur naar huis gaan.
Er zijn niet voldoende parkeerplekken wanneer 1500 collega’s met de auto komen. Kom daarom zoveel mogelijk met de fiets, het OV of ga met een collega carpoolen.
Bij het sportveld van Groen-Wit is een grote parkeerplek afgehuurd, inclusief een pendelbus die je naar het congres brengt. Wil je liever lopen? Dan duurt dit ongeveer een kwartiertje. De parkeerplekken bij De Heemgaard reserveren we voor sprekers.
Thomas More Hogeschool
GEGEVENS
  • Datum: 29 september 2022

  • Tijd: 13.00u – 17.00u

LOCATIE
  • De Heemgaard in Apeldoorn